Sunday, 29 July 2012

aku dan dia


bile bace tajuk entry nampak macam nak update pasal balak kite je kan . ade mase nanti kite story mory pasal pencuri hati kite eah .
tapi hakikatnye , kite nak story pasal kawan kite .
kawan merangkap sahabat merangkap adik merangkap semua lah .

nak tengok tak sape budak yang kite cite kat ats tu .


jeng jeng jeng . nila dia kawan kite tu *yg pakai tudung putih tau
name dia
 KHAIRU NISAA BT AB MALEK

comel tak dia ? comel kan .

persahabatan kami bermula mase kite tingkatan 5 .
dia budak baru . tapi kami lain kelas . cume badan beruniform je same . dari situ la kami kenal .
dulu kami tak rapat sangat .
hubungan kami rapat sejak kami masuk poli same same .
dapat pulak satu jurusan . kebetulan satu kelas pulak tu .
nak dijadikan cerite , kehulu kehilir kami sentiase bersama .

orang cakap ....


yes . itu lah yg kami lakukan bersama .
susah senang kami tetap berdua je .
saling melengkapi antara satu sama lain .

persahabatan juga di ibarat kan seperti di bawah ini


dan sepertimana remaja di luar sana ,
aku mengimpikan hidup yang bahagia di samping teman .

tapi sayang nya disebabkan keegoan aku , aku kehilangan permata yang bernilai dalam erti hubungan kami .

i lost her . i try not to cry . because its my fault . but my tears keep falling . i try hard to gain apology from her . 

and finally , syukur . she forgave me .
and i want to start a new life with her .
*ayat mcm lesbo pulak kan


and for the past , i wont turn back to you .

  


~ salam sayang dari ~
aspa

suka ? sila lah like ye

No comments:

Post a Comment

komen - komen yang bernas

hasil nukilan Jamiatul Aspha